Arhiva Cinema City 2014.

Vojna akademija 2

Military Academy 2

Žanr: Komedija
Zemlja porekla: Srbija
Godina proizvodnje: 2013
Trajanje: 114 min

Režija: Dejan Zečević
Scenario: Gordan Mihić, Boban Jeftić, Dejan Zečević

Glavne uloge: Radovan Vujović, Bojan Perić, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Dragana Dabović, Tijana Pečenčić, Tamara Dragičević, Nikola Rakočević, Nevena Ristić

Programska selekcija: Nacionalna klasa

Out of competition

Sinopsis:


Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutaka kada smo ih poslednji put sreli?

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici.

Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu ćete saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimče? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.

Originalni jezik: srpski
Producent: Nebojša Nele Garić
Produkcija: Nira pro