23/08/2017 08:26

Pogledajte satnicu Cinema City festivala

Sve filmske projekcije, kao i ostali programi u okviru Gradić festa su besplatni!

Tokom tri dana festivala Cinema City koji se održava u okviru Gradić festa, posetioci će biti u mogućnosti da pogledaju 59 sjajnih filmskih ostvarenja i uživaju u pratećem akademskom i edukativnom programu festivala.

Celokupan program biće smešten na jedinstvenoj lokaciji, Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, koja će svojim šarmom doprineti originalnoj festivalskoj atmosferi i novom festivalskom iskustvu.


Od 1. do 3. septembra program će biti predstavljen u bioskopima na otvorenom Kapija Open Air Cinema, lokacija iza Beogradske kapije, sa leve strane ulice, zatim Nazorova Open Air Cinema, ulica Vladimira Nazora, na levoj strani Podgrađa od Beogradske (bliže Beogradskoj kapiji) i Rampin put Open Air Cinema, lokacija na putu koji vodi od crkve Sv. Juraja ka Tvrđavi, a tu je i bioskop u zatvorenom prostoru Beogradska Indoor Cinema, na uglu Beogradske i ulice Lisinskog.


Filmski program doneće, kroz originalno osmišljene programske selekcije, brojne premijere i vizuelna iskustva koja će dugo ostati u sećanju publike ovogodišnjeg festivalskog izdanja. Progam Nacionalna klasa predstaviće filmska ostvarenja koja su snažan dokaz novog talasa srpske kinematografije. Selekcija 360° i ove godine biće filmska panorama sačinjena od festivalskih hitova iz celog sveta. Fresh Danube Films čine intrigantni prvi i drugi arthouse filmovi dunavskog regiona koja na originalan način progovaraju o problemima savremenog društva. Up to 10,000 Bucks predstaviće niskobudžetna ostvarenja talentovanih autora iz celog sveta, dok će Planet Rock, slikom, muzikom i sjajnim pričama, kroz odličan izbor filmova, dodatno nagraditi festivalsko iskustvo naših posetilaca.


Pozivamo vas da pogledate satnicu za #CinemaCity2017,
na vreme odaberete svoje festivalske favorite, a sve filmske projekcije, kao i ostali programi u okviru Gradić festa su besplatni

Požurite da zauzmete najbolja mesta! Vidimo se na ulicama Gradića od 1. do 3. septembra!