21/08/2018 09:43

Moj heroj konkurs za volontere - TV produkcija

U toku je konkurs za volontere zainteresovane za TV produkciju emisje "Heroj", koja će se realizovati u okviru projekta "Moj heroj".

Mladi uzrasta od 15 do 25 godina, koje zanima kako izgleda proces snimanja TV emisije “Heroj”, pozvani su da se prijave na konkurs za volontere putem prijavnog formulara koji se nalazi OVDE. Konkurs je otvoren do petka 24. avgusta do ponoći.

Odabrani će imati priliku da zajedno sa autorskom ekipom učestvuju u pripremama, snimanju, postprodukciji serijalu od 6 kratkih emisija trajanja do 10 minuta i tako steknu sliku o tome kako izgleda kreativni proces, koje su njegove faze, koliko traje i kakve veštine i kvalifikacije su potrebne u ovoj oblasti. 


Ideja projekta je da se preispitaju društvene vrednosti, a putem emisije “Heroj” predstaviće se i potencijalni uzori današnje omladine iz njihovog neposrednog okruženja. Serijal emisija od prethodno izabranih najinspirativnih 6 priča, odnosno emisija, biće emitovan na televiziji, ali i distribuiran kroz društvene mreže

Emisijama se želi podstaći solidarnost među našim građanima, produbiti međusobno razumevanje i uvažavanje potreba mladih i starih, promovisati pozitivne vrednosti i lepe priče koje mogu da inspirišu.

Projekat "Moj heroj" realizuje Udruženje Cinema City u saradnji sa Omladinskom prestonicom Evrope 2019 (OPENS2019). Više informacija o projektu možete pročitati ovde.