03/07/2013 14:49

Usled velikog interesovanja produžen rok za prijave na Cinema City Campus

Rok za prijave na Cinema City Campus, radionice Fresh Danube Films i Film it Loud koje će se održati u okviru pomenutog programa, pomeren je na 14. juli. Svi zainteresovani koji do sada nisu stigli da se prijave imaju novu priliku da to učine slanjem motivacionog pisma i kratke biografije na adresu [email protected] ili na adresu Udruženje Cinema City, Bogoboja Atanackovića 8, 21000 Novi Sad. Odabrani polaznici Cinema Campus programa biće obavešteni mesec dana pre početka festivala Cinema City koji se ove godine održava od 26. avgusta do 01. septembra.



Na radionici Fresh Danube Films podržanoj od strane European Cultural Foundation dvadeset studenata i mladih filmskih autora iz zemalja Dunavskog regiona imaće priliku da steknu teorijska i praktična znanja od nekih od najpriznatijih filmskih autora pomenutog regiona.


Na radionici Film it LouD podržanoj od strane IPA prekograničnog programa Hrvatska - Srbija, sufinansiranog od strane EU, koju će održati eminentni evropski predavači, učestvovaće dvadeset odabranih mladih filmskih autora iz Srbije i Hrvatske, koji će potom imati priliku da učestvuju na zajedničkom stvaranju dokumentarnog filma.