16/11/2022 14:18

R2C predstavlja: Zoran Vulović Vule na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na panelu CON-a učestvovaće i Zoran Vulović Vule, CEO Arsenal festivala, a drugi najavljeni panelisti potvrđeni za sada su Zlatana Pavlović, CEO Lovefest-a, Holger Jan Schmidt, generalni sekretar evropske festivalske asocijacije „YOUROPE“Márk Bóna, freelance event menadžer i buker iz BudimpešteMaja Cvetković, muzičarka (E-Play) i promoterka muzičkih događajaVlada Janjić, promoter, izdavač i DJPredrag Ivanović, CEO Odličan hrčak, event menadžer i buker, Branka Glavonjić, urednica i voditeljka Bunta i autorka Bunt rok FestivalaSara Gigante, menadžerka Charm Music-a za Srbiju i Hrvatsku i voditeljka promocije Charm Music GroupVladica Radević, menadžer u Skymusic-u, buker i promoterPetar Petrović aka Klaus, produkcijski i programski menadžer kluba Diamond na Krku, Stefan Rončević Runy, menadžer kluba Tunel i DJ, Ana Veliki, event menadžerka (Barutana, Blender, Central Dance Event)višenagrađivani vajar Ivan GračnerDejan Vučetić Vuča, muzičar i kompozitor (Darkwood Dub, Minilinija)Eva Demeter, direktorka Alexandre Trauner ART/Film FestivalaAldo Stošić, umetnički direktor Noa Beach Club i DJDrago Vukelić, osnivač BSH events, Milan Rakić, jedan od osnivača Festivala srpskog podzemlja i programski urednik (Exit festival, Revolution, Rockmaraton), Dragan Ambrozić, programski menadžer Beogradskog jazz festivalaAndrej Josifovski aka Pijanista, street artist i umetnički direktor Runaway festivala i FondacijeNora Pinter, direktorka partnerstava Sziget festivalaIgor Puljić Pookie, producent i DJ i urbani underground vajar Arpad Slančik.

Prvi potvrđeni koncerti za CON su: Tapan, Lucy Dreamin' i Artan Lili 17. decembra i Bolesna štenadTudósok i KOIKOI 18. decembra.

Ulaz na CON je slobodan.

Nove najave slede uskoro.

Zoran Vulović Vule je karijeru muzičara započeo početkom osamdesetih kada je sa svoja dva prijatelja napravio grupu U škripcu

Danas vodi koncertnu agenciju Long Play, jednu od najuglednijih koncertnih agencija u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije, gde zastupa nekoliko vrhunskih muzičara regiona i organizuje gostovanja brojnih svetskih bendova najrazličitijih žanrova. 

Više od 15 godina bio je menadžer čuvene srpske i ex-YU grupe Bajaga i instruktori, organizujući veliki broj nastupa u Srbiji i celom svetu.


Zoran Vulović je i osnivač Arsenal Festa koji se od 2011. godine održava svakog juna u Kragujevcu. U živopisnom ambijentu stare fabrike oružja, Arsenal je uspeo da se nametne kao jedan od najzanimljivijih i najperspektivnijih letnjih festivala u Srbiji. Na festivalu se svakog leta publici predstavi oko 50 bendova iz različitih muzičkih žanrova.

Arsenal Fest redovan je član evropskog udruženja muzičkih festivala YouropeVulović je predsednik udruženja UPTAS, koje ima za cilj da osnaži i zaštiti domaće promotere i ticketing kompanije.