12/12/2022 04:47

R2C predstavlja: Katarina Vlasak na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Katarina Vlasak, event i stejdž menadžerka, PR, bukerka (KatKaos), a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

U elektronsku muziku zaljubila se još 1999. godine, kao dete kultnog beogradskog kluba Industrija. Odmah nakon gimnazije započela je svoju sada već bogatu karijeru rada na srpskoj klabing sceni.

Tokom 21 godine dosadašnje karijere, smenjuje su se pozicija organizatora, PR-a, stage manager-a, backstage manager-a i hosta, radeći za poznate domaće promotere, klubove i festivale: Teshka Mashineria, Exile, Summer Bassment, DNA Events, The Tube, Southern Soul Festival, Dimensions Festival, Lovefest, Blender, Central Dance Event, Let’s Mix It festival, Matinée Fest

U svojoj radnoj biografiji broji i inostrane festivale na kojima je radila kao stage manager i hospitality lead poput GEM Fest-a i Echowaves Fest-a u Gruziji. 

2017. godine započinje karijeru booking agenta postajući deo tima EEMM agencije (Eastern Europe Music Management). A nakon toga otvara i svoju Katkaos booking agency u čijem rosteru se nalaze Lag, Ranchatek, a uz njih i mlada imena velikog potencijala koja stižu sa Let’s Mix It! DJ takmičenja. 

Od pre godinu dana postala je član ILLUSIONS tima sa kojim pravi jedan od trenutno najkreativnijih brendova u Beogradu.