06/12/2022 04:58

R2C predstavlja: Drago Vukelić na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Drago Vukelić, osnivač BSH events, a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

U slučaju Drage Vukelića, ono što je počelo kao dečji san, završilo je u potpunoj posvećenosti. Vođen ljubavlju prema muzici i interesovanjem za istorijske lokacije od kojih zastaje dah, njegov izbor da iskombinuje oboje nije bio težak.
Jednog sunčanog dana 2013. sve se uskladilo, a ostalo je istorija. Dok je u poslednjoj deceniji vodio preko 100 događaja, Drago Vukelić je danas dobro poznat u regionalnoj i međunarodnoj industriji događaja kao jedna od njenih neizbežnih ličnosti.
Osnivač je  BSH events i koosnivač brojnih istaknutih projekata kao što su preuzimanje Amnesia Ibiza takeover Croatia, Croatia Beach Music Conference, Zadar Sunset Festival...