23/06/2014 19:00

Preporučujemo: Odličan program na repertoaru bioskopa na otvorenom

Na velikom platnu Amstel open air bioskopa sa početkom u 21:15h ne propustite fenomenalno ostvarenje "Ping pong leto" iz selekcije 360°. Sa uvek sjajnom Suzan Sarandon u glavnoj ulozi, ovaj film oduševiće publiku uzbudljivim spojem ping ponga, rep muzike i estetike osamdesetih godina. Otkrijte zašto je ovo film koji je Tuli želeo da snimi preko 20 godina!


Nakon ovog filma, u 23:15h na istoj lokaciji,  preporučujemo film o legendarnom Piteru Gabrijelu! Izuzetan film u režiji Hemiša Hamiltona, dobitnika prestižne BAFTA nagrade, slavi jednog od najinovativnijih umetnika modernog doba. Film vodi bioskopsku publiku "u prve redove" koncerta, beležeći spektakularan nastup uz najlepše hitove čuvenog muzičara. Podsetimo se nekih od najvećih hitova, poput Solsbury Hill, Digging in the Dirt, Sledgehammer, Mercy Street i Don’t Give Up, u odličnoj atmosferi bioskopa na otvorenom!


Kultni film kultnog autora, "Otac na službenom putu" Emira Kusturice, moći ćete da pogledate u 21h na novoj lokaciji festivala, bioskopu na otvorenom - Nestea open air, koji se nalazi u atrijumu Muzeja Vojvodine! Na istoj lokaciji, samo u ponoć, sledi fenomenalo ostvarenje iz selekcije Planet Rock  - "Dvadeset stopa od zvezda".  Film pruža drugačiji pogled na slavu, iz ugla pratećih vokala, čije su glasove znali milioni, ali im niko nije znao imena. I pored intimnih intervjua sa legendarnim Brusom Springstinom, Stivi Vonderom, Mikom Džegerom i Stingom, oni nisu u centru pažnje filma, već životne priče brojnih pratećih vokala.