01/06/2012 18:24

Premijerno: Cinema City spot 2012 & prve satnice!

Dragi prijatelji festivala Cinema City i poštovaoci kvalitetnog filma, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo objavili satnice za glavnu festivalsku lokaciju Srpsko narodno pozorište, kao i za bioskop na otvorenom u Katoličkoj porti!

U Srpskom narodnom pozorištu biće prikazani filmovi dve takmičarske selekcije - Nacionalna klasa, koja predstavlja nove filmove domaće kinematografije i ekskluzivne premijere, Exit Point, koja prikazuje internacionalne filmove koji su sa velikim uspesima predstavljeni na nekim od najznačajnijih svetskih festivala!U bioskopu na otvorenom u Katoličkoj porti biće prikazana neka od ostvarenja iz selekcija Nacionalna klasa, Exit Point, Planet Rock i 360°!

Pozivamo vas da klikom na imena sledećih lokacija - Srpsko narodno pozorište & Katolička porta - pogledate prve dve objavljene satnice ovogodišnjeg festivala Cinema City, a vrlo uskoro objavljujemo satnicu za kompletan festivalski program.

Uzbuđenje Cinema City tima, ali i naše publike, sve je veće! Ušli smo u mesec Festivala, za samo 15 dana uživaćemo u stotinu predivnih filmova, filmično-festivalskoj atmosferi, razgovorima sa nekima od najznačajnih filmskih profesionalaca savremene kinematografije i još mnogo toga... Tim lepim povodom premijerno predstavljamo spot festivala Cinema City 2012: