14/06/2016 08:46

Pogledajte satnicu Cinema City festivala

Jedna ulaznica - celokupno festivalsko iskustvo

Tokom osam dana festivala Cinema City, posetioci će biti u mogućnosti da pogledaju sjajna filmska ostvarenja, poslušaju odlične koncerte i uživaju u Cinema City paralelama, pratećem programu festivala koji će se sastojati od izložbi primenjenih umetnika, događaja posvećenih veštinama rezidencijalnih skejtera i brojnim drugim sadržajima.

Celokupan program biće smešten na jedinstvenoj lokaciji, novoj kreativnoj četvrti, koju čine Limanski park i Kineska četvrt. Ova revitalizovana industrijska zona poseduje jedinstven šarm koji pridodaje originalnoj festivalskoj atmosferi i celokupnom festivalskom iskustvu.



Od 25. juna do 2. jula program će biti predstavljen u bioskopu na otvorenom u Limanskom parku - Amstel Open Air Cinema, potom u bioskopu na otvorenom - SKCNS Fabrika Open Air - u Kineskoj četvrti, potom tu su indoor prostori - SKCNS Fabrika i Quarter, dok će sjajnoj atmosferi, svakako, doprineti omiljeni Firchie Think Tank Studio, ali i novi i skriveni prostori Kineske četvrti, poput bioskopskog prostora - Indoor Cinema.



I ove godine filmska ostvarenje će biti prikazivana na atraktivnoj lokaciji Brod Teatar, smeštenoj na dunavskom keju. Brod Teatar će biti otvorena lokacija 9. Cinema City festivala, besplatna za sve koji žele da je posete i osete deo atmosfere ovogodišnjeg festivala!

Filmski program doneće, kroz originalno osmišljene programske selekcije, brojne premijere i vizuelna iskustva koja će dugo ostati u sećanju publike ovogodišnjeg festivalskog izdanja. Progam Nacionalna klasa predstaviće filmska ostvarenja koja su snažan dokaz novog talasa srpske kinematografije. Selekcija 360° i ove godine biće filmska panorama sačinjena od festivalskih hitova iz celog sveta. Fresh Danube Films čine intrigantni prvi i drugi arthouse filmovi dunavskog regiona koja na originalan način progovaraju o problemima savremenog društva. Up to 10,000 Bucks predstaviće niskobudžetna ostvarenja talentovanih autora iz celog sveta, dok će Planet Rock, slikom, muzikom i sjajnim pričama, kroz odličan izbor filmova, dodatno nagraditi festivalsko iskustvo naših posetilaca. Posebnu pažnju obratite na filmska osveženja programa Special Screenings!



I ne zaboravite, u festivalsko raspoloženje uvešće nas tople, plesne melodije sjajnih Jinxa, dok će završnicu festivala obeležiti nastup jedinstvenog Ramba Amadeusa.




Pozivamo vas da pogledate satnicu za #CinemaCity2016,
na vreme odaberete svoje festivalske favorite i informišete se o ulaznicama, Takođe, karte s popustom možete kupiti preko kodkuponu-a!

Vidimo se u Kineskoj četvrti i Limanskom parku!




*Organizator zadržava pravo izmene programa