25/08/2013 18:37

Odaberite svoje filmove-favorite i nabavite ulaznice za festivalske projekcije na vreme

Ulaznice za projekcije tokom festivala Cinema City možete kupiti u Gigstixu do 15h, a od 16h na svakoj lokaciji. Cena ulaznice je 150 dinara. Ulaznice za Arena 3D Open Air prodavaće se samo u bioskopu Arena Cineplex po ceni od 350 dinara. Program koji će se održavati na lokaciji  Amstel Open Air biće besplatan.
Za sutra vam preporučujemo:


Fantastičan feel-good film otvaranja "Finalna verzija: Dame i gospodo", montiran od kultnih klasika u jedistvenu ljubavnu priču o savršenom čoveku i savršenoj ženi. Ljubitelji filma, muzike, naročito grandža i Kobejna, moći će da uživaju u austrijskom ostvarenju "Lokalni heroji".

Domaće ostvarenje "Led" u režiji Jelene Bajić Jočić, odlične priče i glumačke ekipe: Velimir Bata Živojinović, Nela Mihajlović, Olga Odanović, Momčilo Otašević, Nenad Jezdić, Rale Milenković, Nedeljko Bajić, Biljana Mišić, Dubravko Jovanović, dok su specijalni gosti: Radoš Bajić i Emir Hadžihafizbegović.

Muzičke filmove o svetskim zvezdama Bobu Marliju i Snup Dogu, i svakako ostvarenja kratkog metra snažnih poruka i emotivnih naboja.

Ovo je samo deo preporuka za sutrašnji repertoar festivala Cinema City - uskoro mnogo detaljnije, a do tada pogledajte SATNICU i sami odaberite svoje filmske favorite.