28/08/2012 10:35

Nakon filmskog spektakla na Cinema Cityju bend Prodigy uživo u Beogradu

Nakon izuzetne atmosfere na festivalu Cinema City, kada je u petak 22. juna prikazan filmski spektakl o kultnom bendu The Prodigy, sledi neverovatan muzički-scenski spektakl "Warriors Dance Festival" čuvenog benda koji će se desiti u Beogradu.

Domaćini predstojećeg Warirors Dance Festivala koji će se 15. septembra održati u Beogradu, bend The Prodigy, su najveći deo 2012. proveli u studiju pripremajući novi album, koji se očekuje krajem godine. Album će nositi naslov: How to Steal a Jet Fighter. Publika koja je imala sreću da dođe do ulaznica na strogo selektovanom malom broju nastupa koji je bend imao ove sezone, imala je priliku da čuje nove numere: A.W.O.L. i Dogbite, a na presižnom Download Festivalu pred 100.000 ljudi premijerno je izvedena pesma Jetfighter.


Publika beogradskog izdanja WDF će među prvima na svetu moći da čuje pesme sa predstojećeg albuma. Posebno motivisani da se u najboljem izdanju prikažu pred publikom u Srbiji, The Prodigy najavljuju produženu verziju nastupa. Pored novih pesama bend će izvesti i antologijske numere koje su obeležile njihovu karijeru poput: Poison, Firestarter, Invaders Must Die, Voodoo People, Smack My Bitch Up i mnoge druge.

,,Za nas je velika stvar što organizujemo Warrior’s Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. Sa nama će ovog puta nastupiti i naši prijatelji: Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe. Vidimo se na Kalemegdanu, biće opasno!’’ – The Prodigy.


Program Warirors Dance Festivala će se odvijati na tri bine: Warriors Stage, Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Pored The Prodigy, Skrilex-a, Caspe na festivalu će nastupiti i Chase and Status, Zane Lowe, Feed Me kao i domaća podrška: crossover dub reaggae povratnici Eyesburn, i punkeri za sva vremena – Ritam Nereda i Goblini, electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi – industrial pioniri DreddUp, i alternativi rock bend Hype.

Cena ulaznice iznosi 2.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs

www.warriorsdancefestival.rs

www.warriorsdancefestival.com

www.facebook.com/WarriorsDanceFestivalBelgrade