29/12/2016 21:20

Mala škola kreativnosti za srednjoškolce

Ukoliko ste srednjoškolci iz Novog Sada i interesuje vas kako da organizujete događaj poput koncerta, filmske projekcije, žurke, dobrotvorne akcije ili se u vama kriju budući grafički dizajneri, snimatelji ili montažeri, u 2017. vas očekuje Mala škola kreativnosti!

Projekat Udruženja Cinema City koji su podržali Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada ima za cilj da mladima „odškrine“ vrata koja vode u uzbudljivi i dinamični svet kreativnih industrija i upozna ih sa mnoštvom mogućnosti za lični i profesionalni razvoj putem neformalnih edukativnih radionica.


Kroz praktične vežbe i timski rad učićemo kako da koncipiramo i planiramo svoj kreativni projekat, kreiramo grafičko rešenje, snimimo i montiramo video i promovišemo svoju ideju i materijale putem društvenih mreža. U okviru programa predviđeni su susreti sa producentima i menadžerima u kulturi koji su se ostvarili u svojim profesijama uspešno realizujući kulturne događaje poput festivala, izložbi, koncerata kao i sa mladim umetnicima - rediteljima, muzičarima, dizajnerima.

U narednom periodu očekujte više informacija o dinamici programa, načinu selekcije učesnika i drugim detaljima Male škole kreativnosti!