24/05/2019 08:01

Lansiran sajt k3ci.net

K3ci.net! Šta to znači? „Kaleidoscope of Contemporary Culture and Creative Industries“, odnosno Kaleidoskop savremene kulture i kreativnih industrija – projekat koji radimo sa još tri partnerske organizacije iz Novog Sada i Segedina i kojim želimo da povežemo savremenu umetničku scenu Srbije i Mađarske.Zato smo pokrenuli sajt k3ci.net, na kom predstavljamo šta radimo u projektu, koja se dešavanja na umetničkoj sceni u naše dve države i ko su umetnici, kolektivi, grupe… na koje treba da obratimo pažnju, iz različitih sfera umetnosti – iz filma, dizajna, književnosti, likovnih umetnosti, muzike, pozorišta i iz oblasti produkcije.

Na sajtu lako možete da nađete umetnike iz oblasti koja vas zanima, ukoliko koristite filtere na vrhu Who is Who stranice. Kod svakog umetnika moći ćete da nađete i linkove ka njihovim sajtovima i društvenim mrežama, tako da lako možete i da stupite u kontakt sa njima ili da pratite šta rade i ubuduće.

U odeljku Događaji možete da pratite šta radimo u okviru projekta. Predstavljamo u Segedinu i Novom Sadu najzanimljivije što naše dve države imaju da ponude iz sveta muzike, likovnih umetnisti, književnosti, dizajna, filma i pozorišta na zanimljivim događajima u našim lokalnim zajednicama. Na producentskim forumima okupljamo mlade producente i menadžere u kulturi, a organizujemo i dve art rezidencije u našim gradovima, čije ćemo rezultate takođe predstaviti.

Pogledajte k3ci.net i pratite nas na Fejsbuku i Instagramu!