15/04/2019 03:36

Konkurs za priče o herojima iz komšiluka!

Osvrni se oko sebe i sigurno ćeš naći sjajne ljude koji svojim primerom pokazuju da negovanjem pozitivnih vrednosti itekako ima smisla! Prethodne godine smo snimali emisije o veoma vrednim i talentovanim mladim ljudima koji su zbog svog rada i uspešni.


Tu su bili svetski prvak u basketu, balerina sa beskrajnom energijom, devojka koja je bez ikakve ideje o tome šta je čeka uletela u svet biznisa, devojka koja najviše ceni jedinstvenost i kreativnost, veoma talentovana i požrtvovana fudbalerka i bend kom su humor i društvena angažovanost najbi

Sigurno znaš nekoga iz svoje okoline ko daje primer drugima, ko je nečiji uzor ili HEROJ!

Molimo te da popuniš ovaj formular kako bi se prijavio/la za učešće u projektu  Moj heroj”, odnosno kako bi ispričao/la priču o ljudima koji te inspirišu.

Konkursom „Moj heroj” pozivamo te da se osvrneš oko sebe i uzore potražiš među „običnim” ljudima iz svoje sredine koji su te inspirisali u životu, da nominuješ svog „heroja” i time doprineseš da one prave vrednosti u društvu budu vidljivije.

Za 6 najinspirativnijih i najzanimljivijih priča o herojima predviđena je produkcija i promocija emisije kratke forme od oko 10 minuta u kojoj će pobednici predstavljati svoje uzore, ali i će i sami njihovi heroji pričati o onima koji su njih inspirisali kad su bili mladi i kako je izgledala njihova mladost.

Konkurs je otvoren do 8. maja do ponoći! Ubrzo nakon zatvaranja konkursa uslediće obaveštenje o rezultatima selekcije.

Projekat „Moj heroj” realizuje Udruženje Cinema City zahvaljujući podršci Omladinske prestonice Evrope 2019 (OPENS2019) i namenjen je svim mladim ljudima koji imaju od 15 do 25 godina.