02/12/2011 11:10

Konkurs IN_TREШ festivala

IN_TREШ je festival amaterskog omladinskog filma koji se krajem 2007. godine po prvi put održao u Pančevu. Festival je nastao sa ciljem da se mladi ljudi motivišu da kreativno deluju u mediju koji im je u današnje vreme vrlo dostupan – video materijal.

Novo, peto izdanje festivala IN_TREШ održaće se u periodu od 11. do 18. decembra. Tim povodom raspisan je konkurs festivala koji će trajati do 16. decembra. Ako imate kameru na mobilnom telefonu ili uvek sa sobom nosite digitalni fotoaparat, ovo je konkurs za Vas!

Snimite nešto u trajanju od okvirno 2-5min i dajte naslov koji se završava na slovo Ш/SH. Ovo su jedine propozicije konkursa IN_TREШ festivala. Radovi se dostavljaju na mail [email protected] najkasnije do 16.12.2011. Proglašenje pobednika je na finalnoj festivalskoj večeri, 18. decembra 2011.

Festival organizuju A86+, Dom omladine Pančevo i ArtifAct, uz podršku Grada Pančeva i galerije Elektrika. Više informacija o festivalu i konkursu možete dobiti na zvaničnom sajtu festivala ili putem Fejsbuka.