09/12/2019 15:30

Heroj - nove epizode

Pred nama je nova sezona emisije Heroj u kojoj stavljamo akcenat i pokušavamo da učinimo vidljivijim prave vrednosti u sveopštoj atmosferi površnih medijskih sadržaja i rijaliti programa u kojima pažnju dobijaju „zvezde“ koje nemaju realnu osnovu za to, i da usmerimo mlade na to da je pravi recept za uspeh učenje, vredan rad na sebi, istraživanje sopstvenih potencijala i doprinos zajednici u kojoj živimo.

Nekim mladim ljudima heroji su kolege sa posla, nekima roditelji, a nekima profesori, ali jedno je zajedničko za sve njih - svi veruju u prave kvalitete i vrednosti. 

Kroz projekte koje je Udruženje Cinema City do sada realizovalo uvideli smo da mladi itekako imaju šta da kažu, da imaju svoje mišljenje i energiju koja, sa druge strane, i nas malo starije podstiče da se još više okrenemo generacijama koje dolaze i da im pomognemo da se osnaže i ostvare svoje pune potencijale, pritom promovišući pozitivne vrednosti u društvu. 

Projekat „Moj heroj“, realizovaće se zahvaljujući podršci Omladinske prestonice Evrope 2019 (OPENS2019) tokom 2018, 2019. i 2020. godine.

Pročitajte više na našem sajtu, na OVOM LINKU.