E-Play

Muzički program

Beogradski alternativni sastav E-Play dolazi 26. oktobra na Cinema Now i donosi novosadskoj publici dugo očekivani distorzirani bas, drum & bass ritmove i nežne, atmosferične gitare!


Sastav E-Play iza sebe ima pet studijskih albuma i veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, od glavne bine Exit festivala, preko koncerta u Parizu za „Dan muzike“, do koncerta u Bolonji povodom „Dana Beograda“. Numere ovog benda našle su se na značajnim domaćim kompilacijama kao što su kompilacija muzike iz filma Munje i kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću.

Sa njihovog albuma „Obični ljudi“, objavljenog 2013, izdvojili su se hitovi „Divan dan“, „Hiljadu ljudi“ i „Ljubica“. Pesma „Divan dan“ osvojila je prvo mesto na mnogim domaćim listama, dobila „Megafon“ nagradu za najbolji singl godine. „Divan dan“ ima preko 3 miliona pregleda na youtube.com i omiljena je pesma publike na koncertima.


Njihov 5 studijski album album „Sloboda“, objavljen 2018. godine, ostvario je veliki broj pozitivnih kritika medija i publike i našao se među prvih 5 na svim godišnjim listama najboljih albuma prošle godine. Drugi singl sa albuma „Srešćemo se neki drugi put“ donosi bendu još jednu „Megafon“ nagradu, a Radio 202 stavlja ga na drugo mesto najboljih singlova 2018. godine.

Projekcije na festivalu Cinema City:
subota, 26. okt 2019. @ 22:30 - Planet Rock Music Stage