03/12/2010 12:05

„Dance for Kraljevo“ - pomoć i pozitivna energija za građane Kraljeva

Cinema City preporučuje humanitarnu žurku "Dance for Kraljevo"

Žurka pod nazivom „Dance for Kraljevo“ održaće se u subotu 4. decembra u Studentskom kulturnom centru Fabrika u Novom Sadu. Ideja za ovaj događaj nastala je iz želje da se pomogne građanima Kraljeva, nakon zemljotresa koji je značajno oštetio ovaj grad.

Žurka je posebna po tome što u njoj po prvi put učestvuju sve novosadske DJ organizacije, а pored finansijske pomoći koja će biti prikupljena, želja učesnika je da građanima Kraljeva na ovaj način prenesu i pozitivnu energiju.

Na žurki „Dance for Kraljevo“ nastupiće preko dvadeset DJa iz novosadskih DJ organizacija Audio Colours, DubGeneralz, 29524, Baseline, Illegal operations, Disko Zoo, Respect DJs, Elektrana, Radio IN, Radio Signal, DJ Knights, Radio As, Space Motion, Audiolab, Sicko Disco + TMT, Noise Destruction, Alternacija i Happynovisad. Domaćin večeri biće MC Shpira, a događaj počinje u subotu u 20 časova i trajaće do ranih jutarnjih sati.

Cena ulaznice iznosiće minimum 150 dinara, a svi posetioci moći će sami da odluče koliki će prilog dati. Sav prihod od ovog događaja, od ulaznica, i prodaje pića biće uplaćen na račun za pomoć Kraljevu, a svi zaposleni u organizaciji i realizaciji događaja radiće bez honorara. Zahvaljujući i nesebičnoj pomoći kompanija koje će svoju opremu, ljude i znanje besplatno uložiti u ovaj događaj, očekuje se da ti prihodi budu značajni.