08/06/2016 09:37

Danas počinje Mikser festival: Cinema City i Mikser predstavljaju "Kino Mikser" filmski program

Snažna filmska ostvarenja o ključnim društvenim temama na Mikser festivalu

Na Mikser festivalu, koji počinje, danas, 8. juna i traje do 12. juna, ne propustite priliku da pogledate snažan i emotivan filmski program u prelepom i atraktivnom ambijentu Španske kuće u Savamali, koji ove godine uređuje i producira Cinema City internacionalni filmski festival iz Novog Sada.
Mikser festival 2016, koji se ove godine održava pod sloganom „Osetljivo društvo (Sensitive Society)“, vrlo kvalitetnim programom skreće pažnju na značaj tema poput rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, multikulturalnosti i efikasnijeg rešavanja konflikta.
Na tragu snažnog koncepta Mikser festivala, Cinema City će predstaviti filmski program od nekoliko filmskih ostvarenja koja oslikavaju, prate i podržavaju važnost tema kojima se bavi ovogodišnji Mikser festival. Stoga, pozivamo vas na projekcije sjajnih filmskih ostvarenja, koje će se prikazivati od 8. do 12. juna u Španskoj kući u Savamali.

Takođe, ne propustite priliku da nakon projekcija filmova „Abdul i Hamza“, koja će se održati u sredu, 8. juna, u 22:50, i „LogBook_Serbistan“, koja će se održati u četvrtak, 9. juna, u 21:30, razgovarate sa filmskim autorima, Markom Grbom i Želimirom Žilnikom.
Detalje Cinema City filmskog programa na Mikser festivalu možete pogledati klikom na:
SATNICA KINO MIKSER
Družimo se na Mikser festivalu od 8. do 12. juna!

#CinemaCity2016