22/07/2010 13:54

Cinema City žurka na Sarajevo Film Festivalu

Na Sarajevo Film Festivalu, koji traje od 23. do 31. jula, festival Cinema City održaće u ponedeljak, 26. jula, promotivnu žurku pod nazivom Cinema City Party. Program povodom promocije filmskog festivalskog programa Cinema City održaće se u Festivalskom centru SFF-a (Dom Armije), sa početkom u 23h, a nastupaće Marcelo i Jaro, Gari & Lega.


Marko Šelić a.k.a. Marcelo poznati je srpski hip-hop izvođač, kolumnista i pisac. Njegov debitantski album „De Facto“ podigao je pravu prašinu kritički nastrojenim tekstovima odrepovanim u mnogo dobrom ritmu, dok je za „Treću stranu medalje“ u 2009. dobio regionalnu nagradu Indexi u kategoriji najbolji hip-hop album godine.

Iza trojca neobičnih nadimaka, Jaro, Gari & Lega, stoje DJ Dovlaman iz Novog Sada, DJ Ahmaad iz Sarajeva i DJ Pips iz Osijeka, zajedno sa odličnom energijom muzičke fuzije, koja će nas provozati melodijama funka, hip hopa, breakbeata do najmodernijih elektronskih vizija jazza. Fantastičan spoj zvuka i najrazličitijih pravaca odlika je njihovog fenomenalnog nastupa, kojim su se predstavili na nedavno održanom festivalu Exit.