23/05/2012 22:39

Cinema City veče na Mikseru!

U subotu 26. maja Cinema City internacionlani filmski festival predstaviće se na Mikseru – originalnom međunarodnom festivalu kreativnosti i inovativnosti u 2012. godini.

Cinema City veče počinje u 21h, kada će posetioci Miksera i prijatelji festivala Cinema City moći da uživaju u nastupu Medicine Mana, autoru prošlogodišnjeg festivalskog saundtreka „Data Jazz“. Fuzijom džeza, brejk bita, fjužna i roka podsetićemo se fenomenalne Cinema City atmosfere 2011! 

Muzička revija kvalitetnog zvuka nastaviće se koncertom benda E-play koji su energičnim nastupom i saundtrekom „Drago mi je što smo se upoznali“ 2009. godine zaokružili program Cinema City festivala. Od 22h zajedno ćemo da uživamo u nastupu fenomenalnog E-playa!

Cinema City veče na Mikseru dobiće posebnu dimenziju projekcijom dokumentarnog filmaSonja“ rediteljke Dragane Kanjevac. Film je posvećen kultnoj umetnici i filmskoj ikoni Sonji Savić (1961-2008), koju rediteljka vidi kao „čudo od deteta, zvezdu kinematografije SFRJ, seks simbol, urbanu ikonu generacije osamdesetih i borca protiv establišmenta”. Projekcija filma počinje u 23h.

Prelaskom iz filmskog u muzički svet, uz DJ set kreativnog dvojca The Good Guys, tačno u ponoć podsetićemo se još jednog originalnog Cinema City saundtreka. Sa albumom „Atlas“ i odličnim nastupom, The Good Guys su bili muzičko-vizuelni bum filmskog festivala Cinema City 2010.


Cinema City @ Mikser – vidimo se!