17/06/2008 11:11

Cinema City kroz prva tri dana

Festival filma i novih medija Cinema City, u organizaciji Exita, vrlo uspešno kroči u četvrti dan planiranog kulturnog programa. U toku prethodnih dana, prema zabeleženim ambicioznim brojevima poseta na održanim projekcijama, imali smo priliku da se uverimo u postojanje istinskih filmofila i poštovalaca kvalitetne filmske umetnosti. Više od petnaest hiljada ljudi prošlo je kroz lokacije Cinema City bioskopa, čime su festivalska atmosfera i svečano raspoloženje grada izuzetno porasli.

Pozitivna energija posetilaca prepunih open-air bioskopa savršena je priprema za predstojeći muzički festival EXIT. U prilog nam idu i vremenske prilike, tako da su juče, za vreme projekcije odličnog 24 Hour Party People, sva sedišta bioskopa u Dunavskom parku bila popunjena, dok su brojni posetioci sedeli sa strane, preveći interne piknik-atmosfere na malim montažnim stolicama i ćebadima za izlet. Zbog melodije neprevaziđenih New Ordera, koje izuzetno pokreću, i uopšte odličnog soundtracka Winterbottomovog filma, mnogi gledaoci u opuštenoj atmosferi bioskopa na otvorenom su odlučili da film provedu „na nogama“, a najveći deo prisutnih je učinio isto već uz prve taktove kultne "Love Will Tear Us Apart " od Joy Division.

Pridružite nam se da zajedno, u odličnoj atmosferi i dobroj zabavi, uživamo u pozitivnom raspoloženju i bogatoj ponudi programa internacionalnog festivala filma i novih medija, Cinema City.