26/06/2015 10:28

Cinema City: bicycle & pet friendly festival

Ne zaboravite da na 8. Cinema City dođete biciklom. Cinema City festival je ove godine bicycle friendly, te će biti obezbeđen parking za bicikle, stoga ostavite vaša motorna vozila na parkingu kod kuće! Budite kao i Cinema City - eko friendly.
Takođe, ukoliko planirate da gledate ostvarenja, naročito u bioskopima na otvorenom, ne ostavljajte ljubimce usamljene kod kuće, povedite ih sa sobom na pet friendly Cinema City, provereno znamo da su naši ljubimci odlična publika. :)


* * *

Festival se otvara u ponedeljak, 29. juna! Ovogodišnji festival biće održan u novoj kreativnoj četvrti, koju čine Kineska četvrt i Limanski park u Novom Sadu. Publici će premijerno biti predstavljeno 70 filmskih ostvarenja u okviru šest raznovrsnih selekcija na šest festivalskih zona. Sa nestrpljenjem očekivana, domaća premijera filma Panama otvara 8. Cinema City festival. Pored nje biće prikazani filmovi Pasja ljubav, Kratka kožica i Potraga za Felom. Nakon filmskog programa na Planet Rock Music Stageu nastupaju dva benda koja se smatraju trenutno jednim od najuzbudljivijih bendova u Srbiji - Jarboli i Darkwood dub.

O programu i satnicama festivala možete se informisati ovde,
dok informacije o ulaznicama možete saznati ovde.

#CinemaCity2015