14/06/2016 14:37

Cinema City 2016: Prijava za volontiranje

Postanite deo jedinstvenog festivalskog iskustva: #CinemaCity2016

Pozivamo sve koji žele da postanu deo tima Cinema City festivala da se prijave za volontiranje! Ukoliko volite timski rad, kreativnost i komunikativni ste, dođite da zajedno stvaramo umetnost. Sve što treba da uradite jeste da pošaljete CV ili kratko motivaciono pismo na mail [email protected] i vidimo se uskoro!

Podsećamo, Cinema City filmski festival održaće se ove godine po deveti put od 25. juna do 2. jula na jedinstvenoj novosadskoj lokaciji, u kreativnoj četvrti koju čine Limanski park i Kineska četvrt. Kao i do sada, očekuje nas nesvakidašnji filmski izbor, kakav publika nema priliku da vidi na uobičajnim bioskopskim repetoarima. Program je baziran na promociji prvih i drugih filmskih ostvarenja i mladih filmskih talenata, kao i na odličnom muzičkom programu iz našeg okruženja - koji nam donosi nastup sjajnih Jinxa na otvaranju festivala, 25. juna, kao i koncert jedinstvenog Ramba Amadeusa na zatvaranju festivala, 2. jula.



Celokupan program biće smešten na jedinstvenoj lokaciji, novoj kreativnoj četvrti, koju čine Limanski park i Kineska četvrt. Ova revitalizovana industrijska zona poseduje jedinstven šarm koji pridodaje originalnoj festivalskoj atmosferi i celokupnom festivalskom iskustvu.



Od 25. juna do 2. jula program će biti predstavljen u bioskopu na otvorenom u Limanskom parku - Amstel Open Air Cinema, potom u bioskopu na otvorenom - SKCNS Fabrika Open Air - u Kineskoj četvrti, potom tu su indoor prostori - SKCNS Fabrika i Quarter, dok će sjajnoj atmosferi, svakako, doprineti omiljeni Firchie Think Tank Studio, ali i novi i skriveni prostori Kineske četvrti, poput bioskopskog prostora - Indoor Cinema.



I ove godine filmska ostvarenje će biti prikazivana na atraktivnoj lokaciji Brod Teatar, smeštenoj na dunavskom keju. Brod Teatar će biti otvorena lokacija 9. Cinema City festivala, besplatna za sve koji žele da je posete i osete deo atmosfere ovogodišnjeg festivala!



Upoznajte ovogodišnji program kroz #CinemaCity2016 satnicu,

na vreme odaberite svoje festivalske favorite i informišete se o ulaznicama!

Budite deo jedinstvenog festivalskog iskustva.

Vidimo se u Kineskoj četvrti i Limanskom parku!