27/06/2014 11:42

Best regional music video award party večeras na festivalu Cinema City!

Danas u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, sa početkom u 21h, atmosferu ovogodišnjeg festivala Cinema City posebno će pojačati odlična žurka pod nazivom "Best regional music video award party"!

Ne propustite:

- Na platou ispred MSUV nastupiće fantastični E-PLAY sa početkom u 21h + pogledajte projekcije najboljih muzičkih video spotova na fasadi MSUV. Ulaz slobodan.

- U pravcu dobrog raspoloženja povešće vas i muzika koju će za vas puštati Cinema City Resident DJ u atrijumu Muzeja. Ulaz slobodan.


Takođe, podsećamo da će posetici festivala na istoj lokaciji biti u prilici i da prate filmski program Festivala. U kino sali Muzeja sa početkom u 21h biće prikazan film "Van utabanog puta" o portugalskoj muzičkoj senzaciji Buraka Som Sistema, dok će od 22:30 posetioci festivala moći da uživaju u filmu o legendarnom muzičaru, Piteru Gabrijelu, pod nazivom "Piter Gabrijel - Povratak na front". U Galeriji Muzeja savremene umetnosti Vojvodine od 18h do ponoći biće prikazan izbor najboljih kratkometražnih filmova selekcije CC Shorts!