05/05/2017 06:54

Otvorene prijave za srednjoškolce za "Malu školu kreativnosti"!

Ako si učenik 3. ili 4. razreda srednje škole iz Novog Sada ili Sremskih Karlovaca i interesuju te kreativne industrije - dizajn, film, digitalni marketing - ovo je pravi konkurs za tebe! 

Pozivamo te da se prijaviš za "Malu školu kreativnosti" - kreativne radionice koje će ti otkriti kako je baviti se audio-video produkcijom, osmišljavati grafička rešenja, pametno koristiti društvene mreže za promociju svojih zamisli i koji je put od ideje do realizacije događaja poput festivala ili izložbe. Učićemo o snimanju, montaži, kreiranju vizuelnog identiteta, planiranju - o stvaralačkim procesima koji su uzbudljivi i inspirativni! Pridruži nam se i saznaj da li u tebi čuči budući kreativac! 

Ono što treba da uradiš je da se u par jednostavnih koraka prijaviš OVDE popunjavanjem kratkog upitnika. Konkurs je otvoren do 12. maja u ponoć. Radionice će se održati tokom vikenda krajem maja, o vremenu i mestu odvijanja radionica će odabrani učesnici biti naknadno obavešteni.


Predavači na radionicama će biti mladi ali iskusni reditelji, producenti, grafički dizajneri i menadžeri u kulturi koji žive i rade u Novom Sadu. Za dodatna pitanja možete nam se obratiti putem mejla [email protected].