Ti imaš noć

Ti imaš noć

Žanr: drama
Zemlja porekla: Montenegro, Serbia, Qatar
Godina proizvodnje: 2018
Trajanje: 82 min.

Režija: Ivan Salatić
Scenario: Ivan Salatić

Glavne uloge: Ivana Vuković, Momčilo Pićurić, Luka Petrone, Nikola Stojanović, Nikola Manojlović, Jasna Djuričić, Boris Isaković i Marko Štibohar

Programska selekcija: Filmski program

Projekcije na festivalu Cinema City:
nedelja, 27. okt 2019. @ 19:10 - Kožara cinema
nedelja, 27. okt 2019. @ 22:45 - Svilara cinema 2

Film koji sa velikim uzbuđenjem možemo da najavimo za festival Cinema Now jeste „Ti imaš noć“ reditelja i scenariste Ivana Salatića.


Film je 2018. godine svetsku premijeru imao na prestižnom filmskom festivalu u Veneciji, a nedugo zatim osvojio je glavnu nagradu Festivala autorskog filma.

Ovaj film bavi se mikrokosmosom u predgrađu današnje Evrope, životima ljudi koji su došli do margina društva zbog konstantnih političkih i ekonomskih tranzicija u vreme kada su nesigurnost i siromaštvo postali redovno stanje rezervisamo za ovaj deo Evrope; Nakon što kompanija za koju radi bankrotira, a ona ostaje bez posla na brodu, Sanja shvata da nema gde da se vrati osim kući iz koje je otišla. Kao i mnogi radnici ostala je bez posla, oluja dolazi i njen život je na velikoj prekretnici…

Film „Ti imaš noć“ realizovan je u saradnji Crne Gore i Srbije, uz podršku Doha Film Instituta.

Ulaz na Cinema Now se neće naplaćivati, a za projekcije filmova može se rezervisati mesto unapred preko Gigstix.com, kao i u Svilari i Kožari pred projekcije ukoliko ostane mesta, a sve kako bi se izbegle gužve i nervoza na ulazu. Sve informacije o rezervacijama pronađite na ovom linku - https://www.cinemacity.org/rezervacije.2321.htm.