Take Me Somewhere NIce

Take Me Somewhere NIce

Žanr: drama
Zemlja porekla: Holandija, Bosna
Godina proizvodnje: 2018
Trajanje: 91 min.

Režija: Ena Sendijarević
Scenario: Ena Sendijarević

Glavne uloge: Sara Luna Zoric, Lazar Dragojevic, Ernad Prnjavorac

Programska selekcija: Filmski program

Projekcije na festivalu Cinema City:
subota, 26. okt 2019. @ 00:15 - Svilara cinema 1
nedelja, 27. okt 2019. @ 15:00 - Svilara cinema 3

Festival Cinema Now biće bogatiji i za ostvarenje pod naslovom Take me somewhere nice, koje nam preko Bosne i Hercegovine stiže iz Holandije.


Na pragu zrelosti, Alma napušta dom svoje majke u Holandiji i putuje u rodnu Bosnu kako bi posetila oca kojeg nikada nije upoznala. Stvari od početka ne idu po planu. Njen rođak Emir priređuje joj hladan doček i ismeva njen lagodan život na Zapadu. Istovremeno, neporeciva seksualna privlačnost gura Almu u strastvenu vezu s Emirovim najboljim prijateljem, problematičnim Denisom. Iako se prepreke na koje nailazi gomilaju, Alma se neustrašivo drži svoga plana da pronađe oca. Nošeni bezbrižnom mladalačkom energijom i naletom zrele spoznaje, buntovni trojac se upušta u avanturu krenuvši na putovanje kroz uzbudljivu unutrašnjost Bosne, koje iz trenutka u trenutak postaje sve više nepredvidivo. Tokom putovanja, Alma će naučiti da prihvati i shvati sebe, te prigrli izazove na koje nailazi.

Režiju i svenario za ovaj film potpisuje mlada rediteljka Ena Sendijarević, a glavne uloge tumače Sara Luna Zoric, Lazar Dragojevic i Ernad Prnjavorac.


Ulaz na Cinema Now se neće naplaćivati, a za projekcije filmova može se rezervisati mesto unapred preko Gigstix.com, kao i u Svilari i Kožari pred projekcije ukoliko ostane mesta, a sve kako bi se izbegle gužve i nervoza na ulazu. Sve informacije o rezervacijama pronađite na ovom linku - https://www.cinemacity.org/rezervacije.2321.htm.