Muzički program svakog dana u Firchie Think Tank studiju

Pored koncerta otvaranja – 25. juna, kada nastupaju fenomenalni Jinxi, i koncerta zatvaranja festivala Cinema City – 2. jula, kada nastupa legendarni Rambo Amadeus, na SKCNS Fabrika Open Air Cinema sa početkom u 23h, posetioci Cinema City festivala biće u prilici da uživaju i u sjajnom muzičkom programu na lokaciji Firchie Think Tank Studio.


Svake večeri sa počekom u 23h, u jedinstvenoj atmosferi Firchie Think Tank studija, posetioci #CinemaCity2016 moći će da isprate sjajne DJ nastupe, i da uživaju u kvalitetnom muzičkom izboru imena koja potpisuju žurke jakih plesnih ritmova.

Na žurke u Firchie Think Tank Studio posetioci će moći da uđu sa festivalskom ulaznicom koja omogućava ulaz na sve festivalske lokacije.

U subotu 25. juna sa početkom u 23h ne propustite Party like It’s 1999. DJ Moooka & DJ Timbero su više nego spremni da svojim muzičkim odabirom pruže sjajnu zabavu i fenomenalan provod. Ukoliko želite da posetite žurku Party like It’s 1999, ali ne i druge festivalske sadržaje, ulaz će biti otvoren uz donaciju klubu na ulazu u samu žurku.

U nedelju, 26. juna sa početkom u 23h, sledi tradiocionalno dobra žurka koja obećava nasmejane jazz, funky, indie dance i deep house ritmove u izboru VKSHN.


Jedinstvena dama domaće muzičke scene, Bebi Dol, biraće muziku za posetioce festivala i Firchie Think Tank studija u ponedeljak, 27. juna.

Osmeh, ples, besprekoran stil i muzički ukus obeležiće definitivno utorak, 28. jun, kada nas očekuje sjajan nastup DJ Fanatika.


29. jun je vreme za Flipa i njegov nepogrešiv muzički izbor, vrlo dobro poznat vernoj publici festivala Cinema City. U četvrtak 30. juna posetioci festivala i lokacije Firchie Think Tank Studio, moći će da uživaju u uvek odličnom nastupu MKDSL-a.

Poznati konceptualni umetnik, slikar i glumac, Uroš Đurić, u petak 1. juna zauzeće mesto za DJ pultom i, kao i uvek, fenomenalnim muzičkim izborom uvešće posetioce Firchie Think Tank studija u sjajno raspoloženje.


Muzičko finale Cinema City internacionalnog filmskog festivala, 2. juna, obeležiće zajednička žurka Cinema City i Bike Park Bukovac after party za čiju dobru atmosferu će biti zaduženi Fakir i Dachony. Ulaz na ovu žurku, koja se dešava u Firchie Think Tank studiju, biće slobodan.


Vidimo se @ #CinemaCity2016!


Muzika